Jeps, merkonomiopinnot ovat alkaneet. Hopsua ja hensua pitäisi täytellä, jäänee ensi viikkoon kun on tuo talviloma. Opinnoista lisää myöhemmin.
Christel Dekker, tuo Wollyonlinen nukenvaatekaavaihminen on päättänyt laittaa sitten pillit pussiin ja lopettaa koko nukenvaatekaavojen myynnin. Eli saamme myydä kaavoja vielä 31.5.2007 saakka. Ensi viikolla täytyy olla yhteydessä kangaskauppoihin, josko olisivat kiinnostuneita vielä ostamaan kaavoja kun voi. Eli nukenvaatekaavathan ovat kaavapakkauksia, joissa useita kaavoja ja kaavat sopivat mm. Baby Born-nukelle. Jos tätä kautta viesti perille menee, niin kiinnostuneet kauppiaat voivat olla yhteydessä tuon www.craftnetshop.com sivuston kautta.

Hommat senkun kasaantuu. Pari viikkoa oli äitini lapsenvahtina, että sain tätä sumaa purettua, mutta tuntuu, että taas ollaan samassa pisteessä. Tilauksia tulee ovista ja ikkunoista, ja en tuon pakkaamisen ohella ehdi nettisivuja kehittää niinkuin haluaisin. (Ei kyllä pidä valittaa!!) No katsotaan mitä "LOMALLA" saan aikaiseksi...