Olen äärimmäisen tyytyväinen asiamiespostiimme, joka sijaitsee viiden kilometrin päässä Hoviselän kahvilassa. Kaikki on aina pelannut äärimmäisen hyvin. Maaseudulla asumisen hyvä puoli on myös se, että posti myös noudetaan laatikosta, jos laitat postimerkit valmiiksi ja heijastimen laatikon kylkeen, että postinjakaja tietää, että laatikossa on lähtevää postia.

Helsingissä kävi postin kanssa omituinen juttu. Asiakas teki tilauksen Ruotsista ja postiennakolla. Eli siis postiin selvittämään miten homma toimii: eli kun Ruotsiin lähettää postiennakolla jotain, piti kirje sekä kirjata, että laittaa postiennakolla. Postiennakkolappuun piti laittaa tuo kansainvälinen tilinro mukaan. Näin tehtiin, täysin postin ohjeiden mukaan. Yllätys oli melkoinen, kun Ruotsin posti toimitti minulle shekin, eli jos olet lunastanut shekkejä, tiedät, että suuri osa siitä menee lunastuskuluihin (eli tässä tapauksessa 1/3). Kun kysyin Herttoniemen postista, miksi palvelu ei toiminut halutulla tavalla, sain vastauksen, että he vain myyvät palvelua, eivät tiedä miten se toimii...

No enää en postiennakolla tuolle Ruotsiin myy, enkä tosin Suomeenkaan, kun noita "Aku Ankka"-tilauksia alkoi tulemaan niin paljon. Eli tehdään tilaus, mutta ei noudeta tuotteita. Eli esim paketissa jouduin ensin maksamaan 7.10 + 3.20 eli yht. 10.40 että paketti lähti matkaan ja sitten odoteltiin kuukausi ja kun paketti palautui, jouduin vielä maksamaan 7.10 saadakseni sen takaisin eli yhteensä 17.50 (vanha 100mk), joten päätin luopua koko postiennakosta.