Monenlaista tyrkyttäjää kyllä löytyy. Käytä meidän palvelua, niin saat uusia asiakkaita ym.

Jos haluat maksaa näkyvyydestä jossain hakuoppaassa, niin teehän gallup kaveripiirissäsi (jotka siis käyttävät nettiä). mistä he tietoa hakevat. Jos itse etsit jotain tiettyä palvelua tai tuotetta verkosta, mieti mistä itse sitä etsit ja keskitä resurssisi (mainosbudjettisi) siihen.

Myös ihan selkeää huijausta esiintyy. Myyjän kanssa (Virolainen, huono Suomi) sovitaan laskun loppusummasta ja kun lasku tulee on hinta kaksinkertaistunut. Sähköposteihin eikä puhelinsoittoihin vastata.

Jos haluat käyttää edellemainittuja palveluita, niin suosittelen, että sovit niin, että palveluntarjoaja ensin laittaa sopimuksen kirjallisena tulemaan ja kun olet palauttanut sopimuksen allekirjoitettuna, niin vasta sitten palvelu astuu voimaan.

Sitten mielenkiintoista tietoa yritysten tarjoamista kävijätilastoista. Itselläni kun on nuo tiedot tuolla 118.fi:ssä, niin tänään tuollaisen hakuoppaan (myynti?)nainen kertoi, että tuollaisia kävijätilastoja ei oikeasti voida tehdä, joista siis näkisi, kuinka monta asiakasta on sivuillanne käynyt heidän palvelunsa kautta. Eli taidanpa ottaa selvää mitä 118:lla on tuohon sanomista, aika mielenkiintoinen juttu! (Heillä ei siis tuota kyseistä kävijätilastoa ollut käytössä).