Remppa on hyvässä käynnissä. Enää on takaseinän hirret osittain uusimatta, sitten vielä sisäpuolen hirret (vain toiseen päähän aittarakennusta). Sitten lattia paikoilleen ja alalautojen uusiminen ja sitten pääseekin jo sisähommiin. Täytyyhän tuo aitta kyllä vielä maalata, mutta se saa kyllä jäädä sitten ihan viimeiseksi, tärkeintä on saada tuo sisäpuoli kuntoon. Sähkömiehen kanssa katsottiin sähkö- ja valaistusasiat eli sitä myöten asia alkaa olemaan kunnossa. Ainoa ongelma on tuo sade, joka kyllä hidastaa hommia. No ensi viikolla vietän ainoata kesälomaviikkoa ja sitten alkaakin kiire näiden juttujen kanssa.

Työn alla on omanakynttilät sekä käsinpainetut saunan laudeliinat. Uusia kukkakynttilämuotteja, kipsimuotteja kynttilänjaloiksi tai purkeiksi, votiivimuotteja, väriaineita ja tuoksuja on tilattu, tulevat toivottavasti ensi viikolla kun olen poissa eli pääsen heti hommiin kun tulen. Kipsimuotit ovat siitä mukavia, että kun ne valaa ja maalaa, voi valmistaa useita erilaisia kynttilänjalkoja.

Tämän päivän Parikkalan sanomissa on minusta juttua sekä Itä-Savossa. En ole kyllä kumpaakaan lukenut, kun tuo posti ei ollut vielä tullut kun kävin katsomassa ja nyt en tuossa vesisateessa taas jaksa.