Myymälän ulkopuoleinen remppa on aloitettu. Sain yhdeltä naapurilta hirsiä, mutta olivat liian lyhyitä, toiselta naapurilta sain sitten vanhoja sähkötolppia, jotka käyvät samaan tarkoitukseen.(ovat pidempiä). Joitain yllätyksia on tullut. Poikkihirret joudutaan uusimaan ainakin aitan vasemmasta päästä, tietenkin koska ovat mätiä. Se vain tarkoittaa, että joutuu vähän tekemään hommia enemmän eli nyt on itsellä menossa aitan lattian purku. Kyllä sitä vain ennenvanhaan kaikki roskat sinne lattianväliin tungettiin eli se on selkeästi osasyynä siihen, että lattiat ovat aivan homeessa. Home ei kyllä mitenkään sisäpuolen lattiaan näkynyt, mutta purkaessa kyllä näkyi. Lattiassa oli taas muovipusseja ym. Toinen syy hirsien mädäntymiseen on tietenkin tämä ikuinen syy, mikä on varmaan muillakin kun nuo vanhat mummelit tykkäsivät kärrätä multaa talojen ympärille ja kasvattivat kukkia tai pensaita siinä ja näinhän tuo meidänkin aitta on vajonnut (eli kun tarpeeksi kärräät multaa siihen reunuksille kai se "vajoaa" kun tuota maata tulee lisää.)

Liikennemerkit kyllä yllättivät kalleudellaan. Perinteinen tähkämerkki on hinnaltaan noin 185 euroa (muuttaa väriä syksyllä) ja sellainen musta yritysviitta taisi olla noin 76 euroa jos oikein muistan ja niitä tarvitsen sitten 3 kpl. Ensimmäinen ryhmä on jo varannut tulonsa ja kahden kanssa odotellaan vahvistusta.

Myymälän valmiiksisaamsisenavustusjoukkoihin on tulossa vahvistusta (tuollaista sanahirviöitä ei varmaan ole olemassakaan! ja tässä voin tietenkin onnitella Lordia Euroviisuvoitosta, kyllä Suomesta on vuosia paskaa lähetetty sinne, on aikakin, että Suomi voittaa!!! Onnea vain pojat ja tyttö!) Valmitusjoukoissa on äitini, joka osaa todellakin mitä vain ja siskoni Hanna Harri joka on jo valmis metalli- ja kiviartesaani, mutta lukee vielä hopea-artesaaniksi. He tulevat auttamaan myymälän valmistamisessa ja kaikissa siihen liittyvissä asioissa.