Olen ollut mukana useissa eri koulutuksissa. Jostain syystä ovat jotkin koulutukset epäonnistuneet. Kun kävin Naisyrittäjyyskeskuksen tietoiskuissa, niissä oli ihan mukavaa. Hommahan toimii siten, että joku kouluttaja alustaa keskustelun ja sitten yhdessä mietitään ratkaisuja. Ihan hyvä juttu, mutta itse olisin kaivannut enemmän konkreettisia esimerkkeja ja ehdotuksia. Eli olisi ihan kiva, jos joku olisi sanonut tee näin.

Kun ensimmäisen kerran suunnittelin yrittäjäksi ryhtymistä, kävin verovirastossa ja sieltä sain sellaista tietoa, että ei ole olemassa sivutoimista yrittäjyyttä. Meni pari vuotta ja kun kävin NYPissä (Helsingin kaupungin palvelualan yrityshautomo) kerrottiin, että kyllä on mahdollista, ja oli ollut jo tuolloinkin...

Kun olin jo toiminut vuoden verkkokauppiaana, kävin Te-keskuksessa, mutta sieltä en verkkokaupankäyntiin kyllä saanut mitään apua. Kun olisin kaivannut tietoa siitä, miten saan lisää kävijöitä sivuilleni, niin kaveri vain katseli sivujani, että jos jotain pitäisi siinä muuttaa. No ihan kiva, mutta miksi muuttaa mitään, jos kukaan ei sitä näe. Sitten sovittiin, että maksullinen konsultti soittaa ja sopii ajan mahdollisimman pian. No eipä ole tuo vielä soittanut.

Käsi- ja taideteollisuusliiton Verkkokauppakoulutusjuttu jäi vähän vaiheeseen, koska yksi kotitehtävistäni oli ottaa yhteyttä Nicehouseen ja kysyä hintatietoja mainonnasta heidän sivuillaan. Muuten hyvä, mutta kukaan ei vastannut sähköpostiini (2 kpl) ollenkaan, joten ei sitä kotitehtävää tullut sitten ikinä tehtyä. (Enkä kyllä harkitse siellä mainostamistakaan!)